Nyomtatás

Rólunk

Csepeli Boksz Klub

Garai Emil vagyok, a Csepeli Boksz Klub szakosztályvezetője. 1991-ben ismerkedtem meg az ökölvívással Krakovszky Tibor pesterzsébeti klubjában, az Erzsébeti Boksz Klubban, ahol a kétszeres Európa bajnok Badari Tibor is edzősködött ebben az időben.

Badari Tibor 1994-ben megalapította a Zuglói Boksz Klubot és engem magával hívott az újonnan alakult klubba. 1994-től egészen 2003-ig a Zuglói Boksz Klubban edzettem és versenyezetem.

1999-ben megszereztem a Felnőtt Magyar Bajnoki címet nehézsúlyban és így meghívtak a felnőtt válogatott keretébe. 2000-ben a Finnországi Tamperében megrendezett Felnőtt Európa Bajnokságon bronzérmet nyertem.

Magyar bajnoki címet nyertem még 2000-ben és 2001-ben is, majd sorozatos sérülések és az ebből adódó elégtelen felkészülés miatt, rosszul szerepeltem a versenyeken, és abbahagytam az ökölvívást.

A Badari Tiborral eltöltött hosszú évek alatt rengeteget tanulhattam az ökölvívásról és ezt szeretném most átadni az ifjabb generációnak. Számomra nagyon fontos, hogy a fiataloknak ne az utcán vagy számítógépes játékokkal teljen haszontalanul az ideje, hanem inkább az edzőteremben, jó körülmények között legyenek, és hasznosan töltsék el az idejüket.

Megjelent: 18344 alkalommal